Økologisk Høstmarked 2. September

Økologisk Høstmarked 2. September

Der er lagt op til en dejlig dag for hele familien, når Fair Trees for første gang slår dørene op til et hyggeligt høstmarked. Tag med på rundvisning og hør om juletræets forunderlige rejse fra Georgien eller deltag i børneloppemarked. Vi glæder os!

Virksomheden Fair Trees ligger med udsigt til skov og sø ved Grædstrup. Her producerer Marianne og Lars Henrik Bols, som de eneste i verden, Fair Trade og økologisk certificerede frø og planter til juletræer. Der er ikke mange forbrugere, der ved, at det er muligt at vælge et økologisk produceret juletræ. Derfor vil vi gerne bidrage med at fortælle historien om “juletræets forunderlige rejse fra Georgien til Danmark” fra frø til fod!

Hvad kan du opleve?

Til Høstmarkedet kan I få et indblik i, hvordan livet på gården foregår. Vi viser gerne rundt og fortæller om hele produktionscyklussen med vores økologiske juletræer, som også er Fair Trade certificerede. Børn kan plante et lille baby juletræ ud i en potte, som de kan tage med hjem og nurse. Der vil også være mulighed for, at børn kan bage et snobrød samt stille deres egen bod op og skabe et lille loppemarked (stil gerne op dagen før).

Vi har en hund, Kvik, og vore høner Kirsten, Irma, Pjuske, Obersten, Lugerne er glade for besøg i hønsegården. Vores hane Jack er stor og mægtig og han er også glad for besøg.

I er velkomne til at medbringe jeres medbragte mad og nyde den i vores have. Tag gerne egne klapstole med.

Mød os på Langesø 17. august, stand 60.

Vi er på stand 60, hvor vi gerne fremviser et udsnit af vores kvalitetsprodukter: frø, planter og juletræer.
Har du et aktuelt behov for planter til kommende efterår, får du markedets bedste tilbud hos os, både hvad angår høj herkomstsikkerhed og kvalitet, men også efterfølgende en veltilrettelagt levering, hvor planterne bliver optaget og leveret så skånsomt, som muligt.

NYHED: Er du producent af økologiske juletræer, eller overvejer du at etablere en kultur af økologiske baby juletræer, kan vi tilbyde dig vejledning omkring etablering af kulturen. Vi tilbyder også planter fra egen økologiske produktion. Læs mere her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at benytte messedagen til at hilse på vores kunder gamle, som nye.